Pogoji uporabe

Naročila

Naši izdelki so naprodaj po naročilu.

Čas dostave

Običajna odprema za majhna naročila je 5 dni in začne teči od datuma realiziranega plačila.
Za naročila večjih količin vas bomo kontaktirali.

Katere podatke zbiramo?

Od vas zbiramo podatke, ko se registrirate na našem spletnem mestu, oddate naročilo, se naročite na naše novice, se odzovemo na anketo ali izpolnimo obrazec.

Ob naročilu ali registraciji na našem spletnem mestu, če je to primerno, boste morda morali vnesti svoje: ime, e-poštni naslov, poštni naslov ali telefonsko številko. Lahko pa obiščete našo spletno stran anonimno.

Za kaj uporabljamo vaše podatke?

Informacije, ki jih zbiramo od vas, se lahko uporabijo na enega od naslednjih načinov:
- Prilagodite svoje izkušnje (vaše informacije nam pomagajo, da se bolje odzovemo na vaše individualne potrebe)
- Izboljšati našo spletno stran (nenehno si prizadevamo izboljšati ponudbo svojih spletnih strani na podlagi informacij in povratnih informacij, ki jih prejmemo od vas)
- Izboljšati storitve za stranke (vaše informacije nam pomagajo, da se učinkoviteje odzovemo na vaše zahteve po storitvah in potrebah po podpori)
- Za obdelavo transakcij

Vaši podatki, bodisi javni ali zasebni, ne bodo prodani, zamenjani, preneseni ali dani drugim podjetjem iz kakršnega koli razloga, brez vašega soglasja, razen za izrecno dostavo zahtevanega kupljenega izdelka ali storitve.

- Upravljanje natečaja, promocije, ankete ali drugih funkcij spletnega mesta
- Pošiljanje občasnih e-poštnih sporočil

E-poštni naslov, ki ga navedete za obdelavo naročil, se lahko uporablja za pošiljanje informacij in posodobitev, ki se nanašajo na vaše naročilo, poleg prejemanja občasnih novic o podjetju, posodobitev, informacij o izdelku ali storitvi itd.

Kako zaščitimo vaše podatke?

Izvajamo različne varnostne ukrepe za ohranjanje varnosti vaših osebnih podatkov, ko oddate naročilo ali vnesete, predložite ali dostopate do svojih osebnih podatkov.
Ponujamo uporabo varnega strežnika. Vse poslane občutljive / kreditne informacije se prenašajo s tehnologijo SSL (Secure Socket Layer) in nato šifrirajo v našo zbirko podatkov ponudnikov plačilnih prehodov, da so dostopni le tisti, ki so pooblaščeni s posebnimi pravicami dostopa do takšnih sistemov, in morajo podatke ohranjati zaupne.
Po transakciji vaši zasebni podatki (kreditne kartice, številke socialnega zavarovanja, finance itd.) Ne bodo shranjeni več kot 60 dni.

Ali uporabljamo piškotke?

Da (Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto ali njegov ponudnik storitev prenese na trdi disk računalnikov prek vašega spletnega brskalnika (če dovolite), ki spletnim mestom ali sistemom ponudnikov storitev omogoča, da prepoznajo vaš brskalnik in zajamejo in si zapomnijo določene podatke
Piškotke uporabljamo, da nam pomagajo, da si zapomnimo in obdelujemo izdelke v nakupovalni košarici, razumemo in shranimo svoje nastavitve za prihodnje obiske, spremljamo oglase in zbiramo zbirne podatke o prometu na spletnem mestu in interakciji na spletnem mestu, da bomo lahko ponudili boljšo izkušnjo in orodja na spletnem mestu prihodnost. S tretjimi ponudniki storitev lahko sklenemo pogodbo za boljše razumevanje obiskovalcev naše strani. Ti ponudniki storitev ne smejo uporabljati zbranih informacij v našem imenu, razen da nam pomagajo pri vodenju in izboljšanju poslovanja.
Če želite, se lahko odločite, da vas bo računalnik vsakokrat opozoril ob pošiljanju piškotka ali pa boste vse nastavitve piškotkov izklopili prek nastavitev brskalnika. Kot večina spletnih mest, tudi če izklopite piškotke, nekatere naše storitve morda ne bodo delovale pravilno. Naročila lahko še vedno oddate tako, da se obrnete na službo za pomoč strankam.

Ali podatke razkrivamo zunanjim strankam?

Ne prodajamo, ne trgujemo ali kako drugače posredujemo zunanjim strankam osebnih podatkov. To ne vključuje zaupanja vrednih tretjih oseb, ki nam pomagajo pri upravljanju našega spletnega mesta, vodenju našega poslovanja ali servisiranju, če se te stranke strinjajo, da bodo te podatke ohranile zaupne. Vaše podatke lahko objavimo tudi, če menimo, da je objava ustrezna za skladnost z zakonom, uveljavljanje pravilnikov o naših spletnih mestih ali varovanje naših ali drugih pravic, lastnine ali varnosti. Vendar se lahko informacije o obiskovalcih, ki jih ni mogoče osebno določiti, posredujejo drugim strankam za trženje, oglaševanje ali druge namene.
Skladnost s spletnim zakonom o varovanju zasebnosti

Ker cenimo vašo zasebnost, smo sprejeli potrebne varnostne ukrepe za skladnost z zakonom o varovanju zasebnosti na spletu. Zato vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali zunanjim strankam brez vašega soglasja.

Kot del zakona o varovanju zasebnosti na spletu lahko vsi uporabniki našega spletnega mesta kadar koli spremenijo svoje podatke tako, da se prijavijo na svojo nadzorno ploščo in odprejo stran »Uredi profil«.
Skladnost z otroškim spletnim zakonom o varovanju zasebnosti

Upoštevamo zahteve COPPA (Otroški zakon o zasebnosti na spletu), ne zbiramo nobenih podatkov od oseb, mlajših od 13 let. Naše spletno mesto, izdelki in storitve so namenjeni ljudem, starim najmanj 13 let ali več.

Ta spletna politika zasebnosti velja samo za informacije, zbrane na našem spletnem mestu, in ne za informacije, zbrane brez povezave.
Vaše soglasje

Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z našo politiko zasebnosti
Spremembe naše politike o zasebnosti

Če se odločimo spremeniti naš pravilnik o zasebnosti, bomo te spremembe objavili na tej strani in / ali posodobili spodaj navedeni datum spremembe.

Ta pravilnik je bil nazadnje spremenjen 16.8.2020

Pišite nam

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s tem pravilnikom o zasebnosti, nam lahko stopite v stik s spodnjimi informacijami.

http://markun.si

Matej Markun, n.d.d.k.
Srednja Bela 36, ​​4205 Preddvor, Slovenija, EU
matej@markun.si