Splošni pogoji

Spletna stran _ markun.si

Matej Markun, u.d.i.a. Srednja Bela 36, 4205 Preddvor, Slovenija

Mob. Tel. _ 00386 (0)41 429 705

e-mail _ matej@markun.si

Oddaja naročila, realizacija prodaje

Ponudba na spletni strani omogoča vsakemu obiskovalcu naročilo izdelkov. Oddano naročilo predstavlja zavezo za realizacijo prodaje.

Ob naročilu obiskovalec prejme samodejno elektronsko sporočilo, ki je potrdilo o prodaji.

Če naročenega izdelka ni na voljo kupca o tem v roku 24 ur obvestimo po elektronski pošti. Prav tako brez zamude povrnem morebitno izvedeno plačilo.

Naročila sprejemam v Slovenskem, Angleškem in Nemškem jeziku.

Cene

Stroški poštnine

Stroški poštnine niso vključeni v ceno, ki je prikazana ob izdelkih. Pri naročilu je kupec seznanjen z možnostmi dostave in cenami.

Plačilo

Plačilo je lahko izvedeno z nakazilom na TRR. Navodila in podatke za plačilo dobite po elektronski pošti ob naročilu. Plačilo je mogoče do 14 dni od naročila.

Reklamacije

Reklamacijo lahko brez razloga stranka uveljavlja po prejemu blaga v roku 8. dni. Reklamacijo kupec izvede s poslanim dopisom ali elektronskim sporočilom na naslov: Matej Markun, o.d.d., Srednja Bela 36, 4205 Preddvor ali matej@markun.si.

Posledice reklamacije: pri izvedbi reklamacije sta stranki dolžni obojestransko vrniti blago, izvedeno plačilo in morebitne druge koristi. Če izdelkov zaradi poškodb ni mogoče v prvotnem stanju vrniti je kupec dolžan povrniti nastalo škodo. To ne velja, če je izdelek v slabšem stanju zaradi poskusa izdelka, kot bi bil možen v trgovini pred nakupom.

Stranki se dogovorita za način dostave blaga.

Prodajalec sem kupcu dolžen vrniti plačilo v roku 14 dni od vrnitve reklamiranih izdelkov.

Dobavni roki

Običajni rok odpošiljanja izdelkov je 5 dni, določen je za količino 5 izdelkov in začne teči od dneva realiziranega plačila. V primeru naročila več izdelkov kupca o roku odpošiljanja izdelkov obvestim po elektronski pošti.

Varstvo podatkov in izjava o zasebnosti

Zagotovljeno je varstvo posredovanih podatkov obiskovalcev spletne trgovine. Pri tem so uporabljena določila Zakona o varstvu osebnih podatkov.

V spletni trgovini ima obiskovalec možnost registracije, ki omogoča shranjevanje podatkov. Ti podatki so uporabljeni za lastno uporabo in jih ne delim s tretjimi osebami. Zagotovljen je izbris registracije, ki ga uporabnik izvede s poslanim dopisom na elektronski naslov: matej@markun.si.

Uporabljeni so začasni in trajni piškotki ( besedilne datoteke ), ki skrbijo za pravilno delovanje spletne trgovine.

Ne uporabljam orodja Google Analytics.

Junij 2022